Ik ben Inge te Kiefte en ben docent. Sinds 2018  eigenaresse van Yoga Balanz in Haaksbergen waar ik ervoor zorg dat jij een moment rust voor jezelf creëert d.m.v. yoga, meditatie, adem en ontspanning. Zelf heb ik jaren ervaring met yoga en lesgeven, daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik merk dat Yoga me weer bij mezelf brengt, een sterker lijf geeft en me rust geeft in deze hectische maatschappij. Graag wil ik samen met jou in een kleine groep laagdrempelig en actief bezig zijn met yoga, meditatie, adem en ontspanning zodat je een heerlijk moment voor jezelf creëert waar je niks moet omdat alles er al is. Ik geef hatha- yoga als basis, een klassieke en traditionele yoga en basis van veel yogastijlen. Een les die bestaat uit een vloeiende wisselwerking tussen activiteit en innerlijke rust, waarbij de adem de verbinding vormt. Daarnaast combineer ik oefeningen uit verschillende disciplines waaronder mindfulness, ademwerk en andere yoga stijlen. De oefeningen worden zo beoefend dat iedereen mee kan doen op zijn/haar niveau. Respect en aandacht voor ieders mogelijkheden.